Boogaars stofferen zevenaar

CONTACT/ROUTE

Boogaars Stoffering
Edisonstraat 18
6902 PK Zevenaar  |  https://norfipc.com/img/logos/logotipo-oficial-facebook-2014.png

t:    0316 – 52 99 48
m:  06 – 13 45 82 48

       MAIL ONS:
stuur uw foto’s mee!

ROUTE: GOOGLE MAPS

openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 19:00
zaterdag van 10:00 tot 17:00
zondag gesloten / maandag op afspraak

NAAR BOVEN
Boogaars Stoffering

WERKWIJZE

Om vast te kunnen stellen wat de mogelijkheden voor uw meubels zijn, ontvangen wij graag een foto van u. U kunt deze foto bijvoegen in een EMAIL aan ons, waarin u aangeeft hoe uw zitcomfort (het binnenwerk) eraan toe is en wat uw wensen zijn voor de nieuwe bekleding. Op basis van deze foto kunnen wij u meestal al een indicatie geven van de stoffeerkosten en van de hoeveelheid stof of leer.

Bezoek
Als u zich kunt vinden in deze indicatie komen wij graag bij u langs. Wij bekijken het meubelstuk op ‘inwendige kwetsuren’ om na te gaan of het binnenwerk nog in goede staat is. Verder meten wij uw meubels om de benodigde hoeveelheid stof of leer te bepalen. Na het inmeten maken wij een keuze uit de stalencollectie. Bij herstoffering is stijl-, kleur- en materiaaladvies en lichtinval van groot belang. Tot slot bespreken wij de mogelijkheden hoe u uw meubel wil laten afwerken en ontvangt u van ons een een offerte.

Stofferen
Wij komen uw meubel bij u ophalen of u komt het meubel bij ons brengen. De tijd dat u uw meubel moet missen, hangt af van de grootte van uw meubel. Een fauteuil bent u ongeveer een week kwijt en voor een bank is dit gemiddeld twee weken. Heeft u meer stoelen om te herstofferen, dan werken wij vaak gefaseerd. Zo hebt u altijd voldoende stoelen in huis. Na realisatie komen wij het meubel weer bij u thuis afleveren.

NAAR BOVEN
www.boogaars.eu stofferen stoffering meubels meubelen caravan camper auto boot repareren reinigen reiniging zevenaar liemers gelderland www.boogaars.eu

OVER ONS

Wij werken uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit. Dit zorgt mede voor een perfect eindresultaat. In de winkel is een uitgebreide stalencollectie aanwezig van verschillende leveranciers zoals o.a.: Lancier, Hopke, Switch, Fine, Reynaldo. Kvadrat en Ploegstoffen zijn ook leverbaar. Uiteraard hebben we ook een leer- en kunstleer collectie. Leveranciers zijn o.a.: Van Leeuwen, Dux, Deletex, Ad Hulst.

Verschillende kunstleerstalen zijn specifiek geschikt voor het gebruik in de zorg, horeca en watersport. Onze buitenstofcollectie is o.a. van Sunbrella, Trekatex en Vyvia. De verwerkingstijd van een product is zeven tot negen dagen. Wij geven drie jaar garantie op ons stoffeerwerk en de gebruikte materialen.

NAAR BOVEN
Boogaars stoffering zevenaar liemers gelderland

BEDRIJFSGEGEVENS

KvK: 70918171
Bankreknr: NL85 RABO 0327 7272 84
BTW: NL858510649B01

NAAR BOVEN